Barion Pixel
+
Termékcsoportok
Menü

Ismerj meg

Köszöntelek az Omy's gift & fun webáruházban. Azzal a céllal hoztam létre ezt az oldalt, hogy egyedi és különleges dolgokat kínáljak azoknak, akik ajándékozni szeretnének. 

Kínálatom folyamatos bővítésével, termékpalettám színesítésével minden alkalomhoz és személyhez készítek újabb és újabb ajándékokat, legyen az jeles napokra, emberélet fordulóihoz kötött, foglalkozások, hobbik ihlette meglepetések, ballagási pénzajándék, tematikus összeállítások....

Sokan vannak, akik személyre szabott ajándékot szeretnének adni, így ezzel keresnek meg. A kérésüknek megfelelően, többszöri egyeztetés után készül el az általuk megálmodott ajándék, melyek közül néhányat az oldalamon is megtalálsz az "Ízelítő egyedi rendelésimből" menüpontban.

Számomra fontos az, hogy az ajándék amit adunk, legyen hasznos, így esetenként minden eleme legyen olyan, melyet később a megajándékozott tud még használni. 

Termékeimet gyantából, fából, bambuszból, több fajta papírból, különféle textilekből, bőrből, akrilból, gyurmából, üvegből és még sok más alapanyag felhasználásával készítem, különféle technikák alkalmazásával. 

Mottóm:

" A jó ajándék legyen személyes, találó, igényes, hasznos és olyan különleges, mint akinek adod."

 

Ha Te is szeretnél ilyen ajándékot kérni, keress meg bizalommal.

 

 

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.